Welkom bij Zangstudio ROBB

Zangstudio ROBB is de vocal coaching praktijk van bevoegd zangdocent en songwriter Rob van den Biggelaar en biedt privé en duo zanglessen aan van beginnende tot vergevorderde zangers/zangeressen en professionals van jong tot oud. Daarnaast verzorgen we lessen in singer/songwriter vaardigheden, muziektheorie, solfège en gitaar. In de lespraktijk in Strijbeek komen cursisten vanuit heel Nederland (o.a. Utrecht, Breda, Den Bosch, Rotterdam, etc.) en België (Antwerpen, Leuven, Brugge, etc.) en ver daarbuiten via online internet zanglessen (Polen, USA, Duitsland, Zwitserland, etc.). Op deze site kun je direct informatie vinden over het lesaanbod en workshops. Rob heeft o.a. professionele bands voorbereid op hun single en album release, bands gecoacht tijdens hun (theater)tour en begeleidde cursisten voor en tijdens zangwedstrijden op tv zoals The Voice en The Voice kids (B). Ook begeleiden we professionele sprekers en stemacteurs.

Zangstudio ROBB staat voor:

Kwaliteit:
Lessen van een bevoegd zangdocent, wat inhoud dat hij ook didactische, fysiologische en anatomische kennis heeft van de zangstem. Met daarnaast kennis van vele hedendaagse zangmethodes (TVS, EVTS, CVT, Pahn, Berkleemusic, etc.), die op de hoogte is en blijft van alle laatste ontwikkelingen op zanggebied en nauw samenwerkt met (inter)nationale collega zangcoaches, logopedisten en wetenschappers.

Persoonlijke aandacht:
Aan de hand van de wensen/doelen van de cursist wordt invulling gegeven aan de lessen wat binnen zijn/haar kunnen ligt. Op basis van positieve coaching in een ontspannen omgeving. Alle lessen worden tevens opgenomen en beschikbaar gesteld binnen een 1 op 1 online netwerk met de cursist.

Doelgerichtheid:
Er wordt gedegen en stapsgewijs gewerkt aan realistische en haalbare doelstellingen.

Flexibiliteit:
Lessen zijn flexibel in te plannen aan de hand van een online planningssysteem.

Intensiviteit:
De lessen hebben een tijdsduur van minimaal 60 minuten, zodat we voldoende tijd hebben om stemoefeningen aan te leren en deze direct toe te passen in een song.

Ontwikkeling eigen stemgeluid:
Cursisten van jong tot oud kunnen hun eigen zangstem en -timbre leren ontdekken, gebruiken en ontwikkelen. Want iedere stem is uniek!

Meer info? Vul het onderstaande contactformulier in.

  • Door het invullen en versturen van dit contactformulier verklaar je akkoord te zijn met het verwerken van deze gegevens door Zangstudio ROBB, zoals beschreven in onze privacy verklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

This post is also available in English