Zanglessen & Zangles modules

Rob van den Biggelaar, geboren en getogen in Breda, heeft naast het conservatorium zang lichte muziek (Bmus Hons) ook een eerste graad als muziek docent. Hij volgde daarnaast meerdere opleidingen op het gebied van muziek en zang in zowel binnen en buitenland. Tijdens de zanglessen wordt uitdrukkelijk gebruik gemaakt van verschillende hedendaagse zangmethodes waarmee Zangstudio ROBB ervaring heeft en/of er cursussen, opleidingen of masterclasses in heeft gevolgd. Op deze manier is er voor iedere cursist een passende werkwijze. Want niet elke methode past bij iedereen! Daarnaast zijn we van mening dat we ons als coach binnen Zangstudio ROBB niet willen vastpinnen aan 1 zangmethode, om ons zo breed mogelijk open te willen blijven stellen voor alle nieuwe ontwikkelingen binnen ons vakgebied. We passen daarom de zangmethodiek toe, die aansluit bij de leerstijl van de cursist. Tot slot kunnen cursisten zelf hun lessen via onze online agenda flexibel inplannen.

Kies hieronder een zangmodule die het beste bij jou past!

Module Intro Zang

Wil je een introductieles tegen gereduceerd tarief om kennis te maken en te kijken of het je bevalt? Klik hier voor meer info!

Module Zang Tiener

Ben jij een tiener die het leuk vindt om te zingen? Of zing je de hele dag door en wil je graag zangles van een goede zangdocent? Klik hier voor meer info!

Module Zang Student

Studeer je en vind je het leuk om in je schaarse vrije tijd te zingen en op die manier met muziek bezig te zijn? Dan is wellicht zangles iets voor jouw. Klik hier voor meer info!

Module Sing for Fun!

Vind je zingen leuk en maakt het je blij? Nooit de stap durven wagen om zangles te nemen? Of doe je al iets met zang en wil je verbeteren? Dan is deze zangmodule iets voor jouw. Klik hier voor meer info!

Module Leadzang Band

Zing je als leadzanger of -zangeres in een band? Loop je tegen specifieke stemproblemen aan zoals bijvoorbeeld heesheid na een optreden? Of ontwijk je bepaalde songs omdat je stem ze niet haalt? Wil je werken aan podiumpresentatie? Klik hier voor meer info!

Module Bevrijd je Stem

Heb je een druk leven? Zit je ademhaling hoog? Heb je moeite om jezelf te presenteren? Dan is deze module wellicht iets voor jouw. Klik hier voor meer info!

Module Zang Pro

Ben je een professionele zanger of zangeres en wil je werken aan een specifieke song of probleemstelling? Klik hier voor meer info!

Heb je een vraag over de bovenstaande zangmodules? Mail ons je vraag middels het onderstaande contactformulier.

  • Door het invullen en versturen van dit contactformulier verklaar je akkoord te zijn met het verwerken van deze gegevens door Zangstudio ROBB, zoals beschreven in onze privacy verklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

This post is also available in English