“Rob heeft zeer veel ervaring in zangtechnieken en is altijd enthousiast. Zijn enthousiasme heeft een stimulerend effect en heeft mij zo geholpen om in 2-3 jaar tijd een goede basis voor mijn stem te creëren. Elke week keek ik uit naar de les van Rob. Zeker het aanbevelen waard!”

Zangles Breda

Wil je zanglessen volgen in de omgeving Breda? Dat kan bij Zangstudio ROBB.

Zangstudio ROBB is de vocal coaching praktijk van bevoegd zangdocent Rob van den Biggelaar en biedt zanglessen aan van beginnende tot vergevorderde zangers/zangeressen en professionals van jong tot oud. In de lespraktijk in Strijbeek komen cursisten vanuit heel Nederland (o.a. Utrecht, Breda, Den Bosch, Rotterdam, etc.) en België (Antwerpen, Leuven, Brugge, etc.) en ver daarbuiten via online internet zanglessen (Polen, USA, Zwitserland, etc.).

Bij de lespraktijk is voldoende gratis parkeergelegenheid en een aparte wachtruimte met koffie/thee en gratis wifi.

Zangles Breda

Rob van den Biggelaar, geboren en getogen in Breda, heeft naast het conservatorium zang lichte muziek een groot aantal andere opleidingen op het gebied van muziek in het algemeen en zang in het bijzonder gevolgd. Daarnaast behaalde hij in 2014 de Master Certified Instructor cursus voor de TVS zangmethode. Echter tijdens de zanglessen wordt gebruik gemaakt van verschillende hedendaagse zangmethodes waarmee Zangstudio ROBB ervaring heeft en/of er cursussen, opleidingen of masterclasses in heeft gevolgd (o.a. TVS, EVTS, CVT, Lichtenberger, Pahn en Berklee Music). Op deze manier is er voor iedere cursist een passende werkwijze. Want niet elke methode past bij iedereen! En iedere stem is uniek!

Bekijk hier welke module het beste bij je past en wanneer je vragen hebt, neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Meer info? Vul het onderstaande contactformulier in.

  • Door het invullen en versturen van dit contactformulier verklaar je akkoord te zijn met het verwerken van deze gegevens door Zangstudio ROBB, zoals beschreven in onze privacy verklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.