Voorspeelmiddag 2022

Op zondag 3 juli jl. hebben we onze jubileum voorspeel middag gehouden, ter ere van het 12,5 jarig bestaan van Zangstudio ROBB. Eindelijk konden we weer een voorspeel middag organiseren na de Corona crisis. De laatste hielden we in de zomer van 2019, toen we ons 10 jarig jubileum vierden. Daarna kwam Corona en konden we helaas, onze anders jaarlijks terugkerende voorspeel middag, niet houden. Deze middag is voor de cursisten die graag podium ervaring op willen doen en zo hun talenten ten gehore kunnen brengen aan vrienden en familie.

Afgelopen zaterdag hebben de deelnemende cursisten in een doorloop repetitie hun nummer met de band geoefend. Met als vaste bassist Bram, drummer Jeroen en Rob op toetsen en gitaar, verliep dat gezellig en vlotjes.

Zondagmiddag was het zo ver! Om 15 uur, na een welkomstwoord van Rob, trapte Simon de middag af met zang en gitaar. Hierna volgde nog 14 cursisten, in de leeftijd van 8 t/m 60+, die begeleid werden door de band. Er werd een bonte mix aan verschillende muziekstijlen ten gehore gebracht: Pop, Soul, R&B, Folk, Ambient & Jazz.

Aan het eind van deze jubileum voorspeel middag werd cursiste Roos extra in het zonnetje werd gezet, omdat ze al 11 jaar zanglessen volgt bij Zangstudio ROBB. Al met al een zeer geslaagde en gezellige middag!

Hierbij willen we alle deelnemende cursisten bedanken voor hun bijdrage aan deze fantastische middag. Ook dank aan de band en de fotograaf!

Op naar de volgende jubileum voorspeel middag!

PS: Wil jij volgend jaar ook graag meedoen? Neem dan een kijkje in onze zangmodules of neem contact op!