“Thx Rob, voor al jouw hulp met mijn metal/punk zang. Dankzij jou heb ik enorme vooruitgang geboekt, is het veel makkelijker om te zingen en heb ik een veel groter bereik dan voorheen. Je enthousiasme werkte aanstekelijk en geeft vertrouwen.”

Module Leadzang Band

Zing je in een band? Vraag je jezelf wel eens af hoe het komt dat je telkens hees bent na een optreden? Haal je bepaalde toonhoogtes niet? Klinkt je stem te zacht t.o.v. de band? Heb je een bepaalde mate van podiumangst? Wil je gewoonweg een aantal routines leren om je stem goed op te warmen voor een optreden? Wil je meer weten over microfoontechniek? Heb je andere specifieke vragen en doelstellingen waar je aan wilt werken? Zangstudio ROBB kan je helpen! Ahv heldere doelstellingen en een concrete aanpak. Je zal versteld staan van de resultaten die je gaat bereiken! Rob heeft meer dan 20 jaar ervaring als uitvoerend leadzanger en gitarist en weet als geen ander hoe het is om op het podium te staan en wat dit allemaal met zich mee kan brengen voor je stem. Je les plan je online in op een dag en tijdstip dat het jou schikt!

Aantal personen:
Priveles of duoles.

Lesduur:
1 uur.

Minimale afname:
5 uur.

Leeftijdscategorie:
Vanaf 21 jaar.

Genre & Stijl:
Alle lichte muziekstijlen zijn welkom; van Pop tot Rock, Blues naar Jazz, Musical, Soul, R&B, Singer-songwriter, noem maar op. Er kan zelfs aan eigen songs gewerkt worden!

Prijzen Module Leadzang Band:

Aantal lessenKorting %Prijs incl. kortingMax. geldigheid excl.schoolvakanties
5-€300,-3 maanden
106%€ 564,-6 maanden
158%€ 828,-9 maanden
2010%€ 1080,-12 maanden

– Totaalbedrag kan ineens worden voldaan of in vaste maandtermijnen.

– Duolessen zijn voordeliger aangezien de lesprijs gedeeld kan worden door twee cursisten.

– Zangstudio ROBB is niet BTW plichtig.

– Lesdag en -tijd zijn flexibel via een online agenda in te plannen door de cursisten.

Heb je een vraag over deze module? Mail ons via het onderstaande contactformulier.

 

  • Door het invullen en versturen van dit contactformulier verklaar je akkoord te zijn met het verwerken van deze gegevens door Zangstudio ROBB, zoals beschreven in onze privacy verklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

This post is also available in English