Najaar update 2021

Hier weer een najaar update 2021 van Zangstudio ROBB:

Na de zomerstop zijn we in september weer van start gegaan met lessen in de Studio. We hebben op dit moment een mooie mix van zang leerlingen, leerlingen in de combi zang & gitaar en songwriters op dit moment. De leeftijd is gevarieerd, dus zowel oud als jong zijn weer volop aan het zingen. De meeste hebben 1 op 1 les en enkele duo les. Dit laatste heeft als voordeel dat je ook van elkaar kunt leren en de lesprijs is gedeeld door twee!
Helaas hebben we met z’n allen COVID 19 nog niet in de tang, maar onze ruime studio is uitgerust met goede luchtventilatie van buitenaf en CO2 gestuurd. Daarnaast hebben we geïnvesteerd in een luchtwasser en -bevochtiger en we kunnen ruimschoots afstand houden. De studio en onze aparte wachtruimte, worden na elk bezoek gereinigd. Zo ook onze microfoons. Op deze manier proberen wij er alles aan te doen om het virus buiten de deur te houden.

Hiernaast een impressie van enkele leerlingen van ons.  Mocht je een keer een introductie les willen volgen? Neem dan contact met ons op, we hebben nog enkele plaatsen vrij! Tot zover onze najaar update 2021. Binnenkort weer een update, over het 12,5 jarig bestaan van Zangstudio ROBB in december 2021!

Keep on singing & stay safe!