Gitaarlessen & Gitaarles modules

Altijd al gitaar willen leren spelen? Lijkt het je leuk om met gitaarles te beginnen? Heb je een oude gitaar liggen en wil je er nu eindelijk op leren spelen? In onze studio geven we gitaarles aan beginners. Je krijgt les van een bevoegd muziekdocent die zelf 30 jaar (live) ervaring heeft als gitarist. Vanaf 8 jaar ben je bij ons welkom, alleen, met vriend of vriendin, of partner. Met behulp van een zelfbedachte gitaar methode leer je direct akkoorden spelen en diverse slagritmes. Op deze manier kun je vrij snel met enkele bekende songs mee gaan spelen. Elke les zal je vol energie verlaten met een lach op je gezicht!

Kies hieronder een gitaarmodule die het beste bij jou past!

Module Intro Gitaar

Wil je een introductieles tegen gereduceerd tarief om kennis te maken en te kijken of het je bevalt? Klik hier voor meer info!

Module Gitaar beginner

Lijkt het je leuk om gitaar te gaan spelen? Wil je mee kunnen spelen met oude of hedendaagse popnummers? Klik hier voor meer info!

Heb je een vraag over de bovenstaande gitaarmodules? Mail ons je vraag middels het onderstaande contactformulier.

  • Door het invullen en versturen van dit contactformulier verklaar je akkoord te zijn met het verwerken van deze gegevens door Zangstudio ROBB, zoals beschreven in onze privacy verklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

This post is also available in English