Twaalf en een half jarig jubileum van Zangstudio ROBB

Dit keer willen we stil staan bij het twaalf en een half jarig jubileum van Zangstudio ROBB. Vorige maand hebben we tijdens de lockdown, in relatieve stilte ons 12,5 jarig jubileum gevierd. We kijken terug op zeer mooie jaren.

Sinds het begin in 2009, is de Zangstudio inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige leslocatie met aparte wachtruimte en parkeergelegenheid. Destijds begonnen we met zanglessen, combi zang-gitaar en songwriting lessen. Wat inmiddels is uitgebreid naar meerdere lesmodules, o.a. gitaar voor beginners, solfège en muziektheorie. Zangstudio ROBB is zich vanaf begins af aan continu blijven ontwikkelen en blijft dat doen. Met name op de core business: Zang en songwriting.

Al sinds het begin zijn we verbonden aan de NVZ, de Nederlandse Vakvereniging voor Zangdocenten, waar Rob ook enkele jaren in het bestuur heeft gezeten. Daarnaast zijn we lid van de Guild of International Songwriters en The Songwriting Academy. Om zodoende op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van songwriting.

Door de jaren heen is er een continue aanwas van cursisten geweest. Gelukkig ook in COVID tijd. Er zijn zelfs cursisten die al 10 jaar les bij ons volgen!! In de twaalf en half jaar hebben we cursisten mogen coachen van alle leeftijdscategorieën, uit zowel Nederland als ver daarbuiten. Want sinds 2014 geven we ook online lessen. De energie die we van alle cursisten terug krijgen elke les weer, is wat ons een enorme drive geeft. Het is een voorrecht om dat te kunnen doen. Muziek en zang maakt in deze veel los!

Ook hebben we door de jaren heen leuke workshops gegeven op scholen in het VO, PO en op  kinderdagverblijven. Maar ook bij diverse pop koren, bedrijven en particuliere feesten. Daarnaast hebben we masterclasses georganiseerd, in songwriting en o.a. de TVS zang methode uit de USA.

Sinds 2009 houden we ieder jaar een voorspeel moment, waarin cursisten vrijblijvend kunnen musiceren onder begeleiding van een band. Helaas hebben we sinds ons 10 jarig jubileum, door de pandemie, geen fysieke voorspeel momenten meer kunnen houden. Dit jaar gaat dat hopelijk wel lukken in het voorjaar. Zodat we samen het 12,5 jarig jubileum van Zangstudio ROBB kunnen vieren, met alle cursisten. Want dit 12,5 jarig bestaan hebben we ook te danken aan het vertrouwen van onze (oud)cursisten, waarvoor enorme dank! Dus, proost op een mooi jaar en nog vele jaren erbij!

Rob & Jody

This post is also available in English