“Ik heb meer geleerd dan alleen het juist gebruiken van mijn stem. Ook aan presentatie en optredens wordt aandacht besteed. Dank voor de fijne lessen!”

Zanglessen Oosterhout

Wil je zanglessen volgen in de omgeving Oosterhout? Dat kan bij Zangstudio ROBB.

Zangstudio ROBB is de vocal coaching praktijk van bevoegd zangdocent Rob van den Biggelaar en biedt zanglessen aan van beginnende tot vergevorderde zangers/zangeressen en professionals van jong tot oud. In de lespraktijk in Strijbeek komen cursisten vanuit heel Nederland (o.a. Utrecht, Breda, Den Bosch, Rotterdam, etc.) en België (Antwerpen, Leuven, Brugge, etc.) en ver daarbuiten via online internet zanglessen (Polen, USA, Zwitserland, etc.).

Bij de lespraktijk is voldoende gratis parkeergelegenheid en een aparte wachtruimte met koffie/thee en gratis wifi.

Rob van den Biggelaar, geboren en getogen in Breda, heeft naast het conservatorium zang lichte muziek een groot aantal andere opleidingen op het gebied van muziek in het algemeen en zang in het bijzonder gevolgd. Daarnaast is hij de Master Certified Instructor voor de TVS zangmethode in de Nederland en België. Echter tijdens de zanglessen wordt gebruik gemaakt van verschillende hedendaagse zangmethodes waarmee Zangstudio ROBB ervaring heeft en/of er cursussen, opleidingen of masterclasses in heeft gevolgd (o.a. TVS, EVTS, CVT, Lichtenberger, Pahn en Berklee Music). Op deze manier is er voor iedere cursist een passende werkwijze. Want niet elke methode past bij iedereen! En iedere stem is uniek!

Bekijk hier welke module het beste bij je past en wanneer je vragen hebt, neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Meer info? Vul onderstaande contactformulier in.