De Studio Locatie

Zangstudio ROBB heeft er bewust voor gekozen om achteraf te gaan wonen en daar in een rustige en groene omgeving een mooie studio te bouwen met wachtruimte. Hier kun je werkelijk tot rust komen, tot jezelf komen en rustig werken aan de zangstem.

Aanwezig zijn:
– Voldoende gratis parkeerruimte;
– Aparte verwarmde wachtruimte met gratis koffie / thee, gratis wifi. Tevens hangt er een gitaar en een orgel waar je gebruik van kunt maken in de wachtruimte, voordat je les begint.
– Ruime professionele geluiddichte studio, die naast lesruimte ook geschikt is voor het maken van professionele geluidsopnames.

Apparatuur in de Studio:
Qua apparatuur is er een piano, zijn er akoestische gitaren, een professionele zanginstallatie met monitoren en diverse professionele microfoons aanwezig. Daarnaast beschikt Zangstudio ROBB over een repertoirelijst van ruim 400 songs, waaruit cursisten bij gebrek aan songinspiratie uit kunnen kiezen.

Goed bereikbaar vanuit:
Breda, Oosterhout, Tilburg, Hoogstraten, Minderhout, Antwerpen en ligt op 5 min rijden van de A16 en A27.

Heb je een vraag? Mail ons via het onderstaande contactformulier.

  • Door het invullen en versturen van dit contactformulier verklaar je akkoord te zijn met het verwerken van deze gegevens door Zangstudio ROBB, zoals beschreven in onze privacy verklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

This post is also available in English