“Graag wilde ik een introductieles volgen, dankzij de online zanglessen die Zangstudio ROBB aanbiedt was dat mogelijk vanuit mijn eigen huiskamer. Afstanden stellen niets voor in de virtuele wereld. Online zanglessen volgen werkt!”

Module Online Zangles Intro

Tijdens de introductieles maken we kennis met elkaar en doen we een intake en inventariseren we de huidige situatie van jouw zangstem. Ofwel waar sta je op dat moment en wat zijn je kwaliteiten?
Aan de hand van jouw wensen en doelstellingen stemmen wij daar de beste aanpak op af en gebruiken we die zangmethodieken (o.a. TVS, CVT, ETVS, Pahn, Berkleemusic, Lichtenberger) die het beste bij jouw als persoon passen en werken. Natuurlijk zing je in deze les ook een meteen lied wat je zelf meegenomen hebt en daar werken we direct aan! Je les plan je online in op een dag en tijdstip dat je jou schikt!

Aantal personen:
Priveles.

Minimale afname:
1 uur.

Leeftijdscategorie:
Vanaf 17 jaar.

Genre & Stijl:
Alle lichte muziekstijlen zijn welkom; van Pop tot Rock, Blues naar Jazz, Musical, Soul, R&B, Singer-songwriter, noem maar op.

Benodigdheden:
Een snelle internet verbinding, Zoom (gratis), Skype, Facetime of Google Hangouts, een ingebouwde camera of webcam en een goede geluidskaart.

Prijzen Module Online Zangles Intro:

Aantal lesurenEenmalige introductie prijs tot 21 jaarEenmalige introductie prijs vanaf 21 jaar
1€40,50€ 45,00

– Totaalbedrag dient ineens te worden voldaan voorafgaand aan de les of via online betaling tijdens de les.

– Duolessen zijn voordeliger aangezien de lesprijs gedeeld kan worden door twee cursisten.

– Zangstudio ROBB is niet BTW plichtig.

– Lesdag en -tijd zijn flexibel via een online agenda in te plannen door de cursisten.

Heb je een vraag over deze module? Mail ons via het onderstaande contactformulier.

  • Door het invullen en versturen van dit contactformulier verklaar je akkoord te zijn met het verwerken van deze gegevens door Zangstudio ROBB, zoals beschreven in onze privacy verklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

This post is also available in English