“In het begin was ik sceptisch over het volgen van online zanglessen, maar direct na de eerste kennismaking met Zangstudio ROBB was ik om! Het scheelt mij enorm veel reistijd en het werkt prima, geluid en beeldkwaliteit zijn goed net als de lessen van Rob.”

Module Online Zangles Student

Dus jij bent een scholier of student onder de 21 jaar en kan niet naar Zangstudio ROBB afreizen? Online zanglessen zijn een uitkomst en Zangstudio ROBB heeft hier sinds 2014 een goede ervaring mee. Leer de basistechnieken van het zingen zoals onder andere; de beste ademhalingstechnieken die je kan gebruiken tijdens zingen, voorkomen dat je stem overslaat, haal meer volume uit je stem, weten hoe je die hoge noten wel kunt zingen of het uitbreiden van je bereik. De muzikale belevenis staat centraal in de zanglessen, zodat je al snel een lied lekker kan zingen. Daarnaast willen we cursisten hun eigen zangstem en -timbre leren ontdekken, gebruiken en ontwikkelen om mogelijkheden te vergroten. Want iedere stem is uniek! Je les plan je online in op een dag en tijdstip dat het jou schikt!

Aantal personen:
Priveles.

Minimale afname:
5 uur.

Leeftijdscategorie:
Van 16 tot 21 jaar.

Genre & Stijl:
Alle lichte muziekstijlen zijn welkom; van Pop tot Rock, Blues naar Jazz, Musical, Soul, R&B, Singer-songwriter, noem maar op.

Benodigdheden:
Een snelle internet verbinding, Zoom (gratis), Skype, Facetime of Google Hangouts, een ingebouwde camera of webcam en een goede geluidskaart.

Prijzen Module Online Zangles Student:

Aantal lessenKorting %Prijs incl. kortingMax. geldigheid excl. schoolvakanties
5-€ 270,-3 maanden
106%€ 507,606 maanden 
158%€ 745,209 maanden
2010%€ 972,-12 maanden

– Cursisten tot 21 jaar hebben korting op het uurtarief, dit is in bovenstaande uurprijs reeds verrekend.

– Totaalbedrag kan ineens worden voldaan of in vaste maandtermijnen.

– Zangstudio ROBB is niet BTW plichtig.

– Lesdag en -tijd zijn flexibel via een online agenda in te plannen door de cursisten.

Heb je een vraag over deze module? Mail ons via het onderstaande contactformulier.

  • Door het invullen en versturen van dit contactformulier verklaar je akkoord te zijn met het verwerken van deze gegevens door Zangstudio ROBB, zoals beschreven in onze privacy verklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

This post is also available in English