“Na het zien van wat youtubevideo’s van Rob werd ik nieuwsgierig en wilde ik graag een les bij hem volgen. Gezien mijn locatie, zijn online zanglessen een uitvinding. Je kunt nu over de hele wereld met zangcoaches werken die het beste bij je passen en het werkt goed.”

Module Online Zangles Volwassene

Ben je 21 jaar of ouder en vind je het leuk om te zingen en je wilt graag zangles van een goede en ervaren zangcoach, maar de reis naar Zangstudio ROBB is te ver? Zangstudio ROBB heeft sinds 2014 ervaring met online zanglessen, wellicht is dat iets voor jou? Leer de (basis)technieken van het zingen zoals onder andere; juiste ademhalingstechnieken, voorkomen dat je stem overslaat, gebruik van ademsteun en -stroom, haal meer volume uit je stem, breid je stembereikuit, weten op welke manier je die lastige hoge noten moet zingen in een lied. De muzikale belevenis staat centraal in de zanglessen, zodat je al snel een lied lekker kan zingen. Daarnaast willen we cursisten hun eigen zangstem en -timbre leren ontdekken, gebruiken en ontwikkelen om mogelijkheden te vergroten. Want iedere stem is uniek! Je les plan je online in op een dag en tijdstip dat het jou schikt!

Aantal personen:
Priveles.

Minimale afname:
5 uur.

Leeftijdscategorie:
Vanaf 21 jaar.

Genre & Stijl:
Alle lichte muziekstijlen zijn welkom; van Pop tot Rock, Blues naar Jazz, Musical, Soul, R&B, Singer-songwriter, noem maar op.

Benodigdheden:
Een snelle internet verbinding, Zoom (gratis app) of Skype of Facetime of Google Hangouts, een ingebouwde camera of webcam en een goede geluidskaart.

Prijzen Module Online Zangles Volwassene:

Aantal lessenKorting %Prijs incl. kortingMax. geldigheid excl.schoolvakanties
5-€300,-3 maanden
106%€ 564,-6 maanden
158%€ 828,-9 maanden
2010%€ 1080,-12 maanden

– Totaalbedrag kan ineens worden voldaan of in vaste maandtermijnen.

– Zangstudio ROBB is niet BTW plichtig.

– Lesdag en -tijd zijn flexibel via een online agenda in te plannen door de cursisten.

Heb je een vraag over deze module? Mail ons via het onderstaande contactformulier.

  • Door het invullen en versturen van dit contactformulier verklaar je akkoord te zijn met het verwerken van deze gegevens door Zangstudio ROBB, zoals beschreven in onze privacy verklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

This post is also available in English