“Ik heb van Rob songwriting coaching gehad, dit was erg fijn! Hij is zeer betrokken, professioneel en prettig als mens! Veel aan gehad!!”

Module Zang Pro

Deze module is speciaal voor professionele zangers en zangeressen of singer- songwriters, die willen werken aan een specifieke vraagstelling of problematiek. Bijvoorbeeld; problemen bij een bepaalde passage in een song waar je telkens tegenaan loopt, het beter plaatsen van je klank en optimaliseren van je draagkracht, heesheid na een optreden aanpakken en weten hoe je dit kunt voorkomen, bereik vergroten en verbeteren van performance. Of concrete workflows willen hebben voor behoud en onderhoud van een gezonde zangstem die intensief gebruikt wordt. Zangstudio ROBB kan je hierbij helpen, op basis van goede op maat gemaakte coaching en meer dan 20 jaar ervaring als leadzanger en gitarist in talloze poppodia in binnen en buitenland in verschillende band bezettingen. Tijdens de lessen wordt gebruik gemaakt van verschillende hedendaagse zangmethodes waarmee Zangstudio ROBB ervaring heeft en/of er cursussen, opleidingen of masterclasses in heeft gevolgd (o.a. TVS, EVTS, CVT, Pahn, Berkleemusic, Lichtenberger, etc.). Daarnaast heeft Zangstudio ROBB het Master Course Instructor traject van de TVS zangmethode uit de USA gevolgd, die onder andere wordt gebruikt door Cris Cornell (Soundgarden en Audioslave), Layne Staley (Alice in Chains), Ann Wilson (Heart), e.a. Tijdens de zanglessen bij Zangstudio ROBB wordt datgene uit de methodes gebruikt, wat het best past bij de zanger/zangeres en zijn/haar doelstellingen of wensen. Dit geeft Zangstudio ROBB meerdere invalshoeken om mee te werken. Op deze manier is er voor iedere zanger/zangeres een passende werkwijze.  Je les plan je online in op een dag en tijdstip dat het jou schikt of in overleg op een andere locatie.

Aantal personen:
Priveles.

Lesduur:
1 uur.

Minimale afname:
1 uur.

Leeftijdscategorie:
Professionele zangers / zangeressen.

Genre & Stijl:
Alle lichte muziekstijlen zijn welkom; van Pop tot Rock, Blues naar Jazz, Musical, Soul, R&B, Singer-songwriter, noem maar op. Er kan zelfs aan eigen songs gewerkt worden!

Prijzen Module Zang Pro:

Aantal lesurenKortingPrijs per lesuur onder 21 jaarPrijs per lesuur vanaf 21 jaar
1-€ 54,-€ 60,-

– Totaalbedrag kan ineens worden voldaan voorafgaand aan, of tijdens, de les.

– Zangstudio ROBB is niet BTW plichtig.

– Lesdag en -tijd zijn flexibel via een online agenda in te plannen door de cursisten.

Heb je een vraag over deze module? Mail ons via het onderstaande contactformulier.

 

  • Door het invullen en versturen van dit contactformulier verklaar je akkoord te zijn met het verwerken van deze gegevens door Zangstudio ROBB, zoals beschreven in onze privacy verklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

This post is also available in English