Foto workshop songwriting Open Air Zangstudio ROBB 02

Workshop Songwriting Open Air

Op zaterdag 30 juni 2018 houdt Zangstudio ROBB een workshop Songwriting Open Air. Dit houd in dat de workshop in de open lucht gegeven wordt, in een inspirerende omgeving in het buitengebied, weg van alledaagse drukte. Tegen de grens van Nederland en België, pal naast de Strijbeekse heide. Het doel is om in deze sessie een eigen songtekst te schrijven, aan de hand van de grondbeginselen van het songwritersvak. Aan bod komt onder andere: Waaruit bestaat een song? Waar ga je over schrijven en hoe kun je dat aanpakken? Moet je wel/geen rijmvormen gebruiken en welke zijn er? Welke songwriting strategieën zijn er? In zowel groeps- als individuele opdrachten wordt je creativiteit klaar gestoomd voor je eigen songtekst. De workshop wordt gegeven door een ervaren songwriter Rob vd Biggelaar, die een ruime kennis heeft mbt het songwriters vak. Daarnaast is hij lid van het UK Songwriters Guild en het NSAI (Nashville Songwriters Association International) en heeft succesvolle resultaten met eigen songs behaald in diverse internationale songwriters contests. Naast songwriter is hij bevoegd zangdocent (Bmus hons vocals) en Muziek Docent (Bmus Music Education). Meer info over hem is te vinden op deze pagina.

Voor wie?
Beginners en gevorderden songwriters of tekstschrijvers die songteksten willen gaan schrijven of zijn/haar songwriting naar een hoger level wil brengen. Of voor degene die een eigen tekst wil schrijven op een bestaande melodie, ter ere van een verjaardag van een familielid.

Min. leeftijd?
16 jaar.

Duur bijeenkomst?
1 sessie van 4 uur, exclusief pauze/lunch van 30 minuten.

Programma:
09.30 uur: Binnenkomst met koffie/thee
10.00 uur: Aanvang workshop
12.00 uur: Lunch
12.30 uur: Vervolg workshop
14.30 uur: Einde workshop

Kosten en aantal deelnemers?
Totaal € 70,-  p.p., dit is inclusief lunch en koffie/thee. Er kunnen zich maximaal 10 personen inschrijven, zodat we in een relatief kleine groep creatief te werk kunnen gaan. Na inschrijving kun je tot twee weken voor aanvang van de workshop Songwriting Open Air kosteloos annuleren.

Vervolg?
Na deze workshop kan eventueel gekozen worden voor de vervolg workshop Compositie onder eigen songtekst of kun je voor de module “Werken aan eigen songs” kiezen.

Opgeven?
Je geeft jezelf op door het onderstaande contactformulier in te vullen. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met daarin meer info en de betalingsgegevens. Opgeven kan tot 10 juni as.

Bij vragen mail dan naar info@zangstudiorobb.nl.

Inschrijvingsformulier voor workshop Songwriting open air

  • Door het invullen en versturen van dit contactformulier verklaar je akkoord te zijn met het verwerken van deze gegevens door Zangstudio ROBB, zoals beschreven in onze privacy verklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.