“Nasaal? Hoezo?” …zangles is voor mij vooral een proces van bewustwording. Rob helpt me enorm steeds weer na te gaan wát ik doe en hoe. Daardoor krijg ik steeds meer controle en zing ik nu veel gedoseerder. Rob geeft positief les, schrikt nooit van waar ik mee aan kom zetten, en legt kundig de vinger op de zwakke plek. Dat geeft me vertrouwen! Zo weet ik nu bijvoorbeeld, dat het modificeren van klinkers een wereld van verschil kan geven. Echt een eyeopener. Zingen wordt makkelijker! Ik heb er direct voordeel van in de praktijk en dat is super fijn!”

Module Sing for Fun!

Je hebt plezier in zingen en het maakt je blij? Nooit de stap durven wagen om zangles te nemen, omdat je niet weet of je kunt zingen? Of doe je al iets met zang en wil je verbeteren? Kom alleen of samen met je partner, vriend of vriendin lekker zingen. Zingen is voor iedereen en iedereen kan het leren binnen zijn of haar mogelijkheden. Je zal elke les weer weggaan met een lach op je gezicht en vol energie! We kunnen werken aan o.a. samenzang, juiste manier van ademhaling, klankplaatsing, songinterpretatie, etc. Maar ook specifieke vragen en doelstellingen van jou zelf. Je les plan je online in op een dag en tijdstip dat het jou schikt!

Aantal personen:
Priveles of duoles.

Lesduur:
1 uur.

Minimale afname:
5 uur.

Leeftijdscategorie:
Vanaf 21 jaar.

Genre & Stijl:
Alle lichte muziekstijlen zijn welkom; van Pop tot Rock, Blues naar Jazz, Musical, Soul, R&B, Singer-songwriter, noem maar op. Er kan zelfs aan eigen songs gewerkt worden!

Prijzen Module Sing for Fun!:

Aantal lessenKorting %Prijs incl. kortingMax. geldigheid excl.schoolvakanties
5-€300,-3 maanden
106%€ 564,-6 maanden
158%€ 828,-9 maanden
2010%€ 1080,-12 maanden

– Totaalbedrag kan ineens worden voldaan of in vaste maandtermijnen.

– Duolessen zijn voordeliger aangezien de lesprijs gedeeld kan worden door twee cursisten.

– Zangstudio ROBB is niet BTW plichtig.

– Lesdag en -tijd zijn flexibel via een online agenda in te plannen door de cursisten.

Heb je een vraag over deze module? Mail ons via het onderstaande contactformulier.

  • Door het invullen en versturen van dit contactformulier verklaar je akkoord te zijn met het verwerken van deze gegevens door Zangstudio ROBB, zoals beschreven in onze privacy verklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

This post is also available in English