“Rob heeft zeer veel ervaring in zangtechnieken en is altijd enthousiast. Zijn enthousiasme heeft een stimulerend effect en heeft mij zo geholpen om in 2-3 jaar tijd een goede basis voor mijn stem te creëren. Elke week keek ik uit naar de les van Rob. Zeker het aanbevelen waard!”

Module Zang Student

Als student vindt je het leuk om te zingen en je wilt graag zangles van een goede en ervaren zangcoach? Wil je lekker zingen als vorm van uitlaatklep of ontspanning naast je drukke schooltijd?
Leer de (basis)technieken van het zingen zoals onder andere; juiste ademhalingstechnieken, voorkomen dat je stem overslaat, gebruik van ademsteun en -stroom, haal meer volume uit je stem, het uitbreiden van je bereik, weten op welke manier je die lastige hoge noten moet zingen in een lied. De muzikale belevenis staat centraal in de zanglessen, zodat je al snel een lied lekker kan zingen. Daarnaast willen we cursisten hun eigen zangstem en -timbre leren ontdekken, gebruiken en ontwikkelen om mogelijkheden te vergroten. Want iedere stem is uniek! Je les plan je online in op een dag en tijdstip dat het jou schikt!

Aantal personen:
Priveles of duoles.

Lesduur:
1 uur.

Minimale afname:
5 uur.

Leeftijdscategorie:
Van 17 – 21 jaar.

Genre & Stijl:
Alle lichte muziekstijlen zijn welkom; van Pop tot Rock, Blues naar Jazz, Musical, Soul, R&B, Singer-songwriter, noem maar op. Er kan zelfs aan eigen songs gewerkt worden!

Prijzen Module Zang Student:

Aantal lessenKorting %Prijs incl. kortingMax. geldigheid excl. schoolvakanties
5-€ 270,-3 maanden
106%€ 507,606 maanden 
158%€ 745,209 maanden
2010%€ 972,-12 maanden

– Cursisten tot 21 jaar hebben korting op het uurtarief, dit is in bovenstaande uurprijs reeds verrekend.

– Totaalbedrag kan ineens worden voldaan of in vaste maandtermijnen.

– Duolessen zijn voordeliger aangezien de lesprijs gedeeld kan worden door twee cursisten.

– Zangstudio ROBB is niet BTW plichtig.

– Lesdag en -tijd zijn flexibel via een online agenda in te plannen door de cursisten.

Heb je een vraag over deze module? Mail ons via het onderstaande contactformulier.

 

  • Door het invullen en versturen van dit contactformulier verklaar je akkoord te zijn met het verwerken van deze gegevens door Zangstudio ROBB, zoals beschreven in onze privacy verklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

This post is also available in English