Lessen tijdens de corona crisis

Helaas is het leven wat we met z’n allen gewend waren snel veranderd de afgelopen weken door de komst van de corona crisis. Het is een surrealistisch beeld, wat helaas werkelijkheid is geworden. Via dit bericht wil Zangstudio ROBB haar huidige cursisten bedanken, die nu hun fysieke les om hebben gezet naar een online les. Voor een aantal was het even aarzelen, maar eenmaal na een online les te hebben gehad was iedereen overtuigend positief! We kregen onder andere terug dat; men het fijn vond dat de lessen door konden gaan, het zorgt voor positieve afleiding en het scheelt een ritje naar de lespraktijk in Strijbeek.
Zangstudio ROBB geeft al sinds 2014 online lessen en heeft er een ruime ervaring mee en met wereldwijde cursisten! Wat voorheen een 20-80 regel was, waarbij 20% al online les volgde en 80% naar de praktijk in Strijbeek kwam, is dat nu veranderd in bijna 100% online!

Het omzetten van je fysieke lessen naar online lessen zorgt nu in deze tijd voor een stukje aangename afleiding, ontspanning, continuïteit en bovenal muzikaliteit!

In het kort: Wat heb je in de basis nodig voor een online les?

– Stabiele internet verbinding
– Goede werking van audio en microfoon via je pc / tablet of telefoon. Externe microfoon en boxen hierop aansluiten geeft een nog beter resultaat.
– De gratis Zoom app.

Zangstudio ROBB wenst iedereen veel sterkte toe en waar mogelijk positiviteit!
Blijf vooral gezond!!

This post is also available in English