Zomerbreak van Zangstudio ROBB 2021

Het is zomer en we zijn aangekomen bij de zomerbreak van Zangstudio ROBB 2021. Terugkijkend op de eerste helft van dit jaar kunnen we zeggen dat we trots zijn op al onze cursisten! Gedurende de tweede lange lockdown hebben al onze cursisten weer online les bij ons kunnen volgen. Al sinds 2014 verzorgen we online lessen aan zanger/zangeressen over de hele wereld. Voor ons was het dus appeltje eitje. Voor de meeste cursisten gelukkig ook en degene die eerst nog wat sceptisch waren, hebben het toch geprobeerd en waren er na de eerste online les zeer over te spreken. We horen nu zelfs van cursisten geluiden als; “dat is eigenlijk wel makkelijk zo, geen reistijd”, dat doet ons goed!

Sinds juni van dit jaar geven we weer fysiek les en sommige cursisten geven aan graag online de les te willen blijven volgen. Voor ieder wat wils dus. Zelf zijn we blij dat we weer fysiek les kunnen geven in de studio van Zangstudio ROBB. Er hangt een nieuw beluchting systeem en er is een luchtwasser en -bevochtiger in de ruimte. Het lesgeven kan op meer dan ruime afstand. Gelukkig kunnen we nu weer in “real life” coachen en cursisten live begeleiden op gitaar of piano tijdens de les. Want dat laatste is nog iets wat online tot op heden in real-time nog niet te verwezenlijken is. Maar de technologie gaat snel….

In de tweede week van september gaan we weer van start met de lessen. We kijken er naar uit, maar voor nu eerst genieten van de zomer met gezin, vrienden en familie. Voor iedereen een hele fijne zomer gewenst en tot in september!

Keep on singing & Stay healthy!

Rob & Jody